|
||||||||||
Nie jesteś zalogowany.
Witam mam 19lat ważyłem się i waże 56-57kg mam 173cm wzrostu i chciałbym przytyć. Prosiłbym ślicznie o napisanie jakieś diety na masę. Wiem, wiem w internecie jest wiele tego bo szukałem, przeglądałem i czytałem. Mniej więcej wiem śniadania, kolacje z dużo ilościa białek itp. twaróg, makaron, ryż itp. Tylko mam kilka pytań do diet one są tak ułożone i czy trzeba sie ich ściśle trzymać? Bo wiadomo I, II śniadanie czy kolacja, podwieczorek to tam nie ma problemu robię i jem ale np. z obiadem to już gorzej bo co jest ugotowane to jem czy np. jak zjem jakiegoś schabowego, rosół czy coś innego dowolnego na obiad albo np. jakieś słodycze w między czasie? Jeszcze mam pytanko te diety ułozone to tak miesiąc dzień w dzień mam jeść to samo? Bo bardziej by mi chodziło o taką dietę tak jak już mówiłem śniadania, kolacje to według diet z dużo zawartością białek itp. Głównie chodzi mi o normalny obiad + reszta z diety czasami jakieś dodatki. A i jeszcze pytanie bo w każdej diecie przeważnie sniadanie zaczyna sie od godziny 6:00, 7:00 a czy jak ja zaczne I śniadanie o 9-10:00 II o 12:00 pózniej obiad itp. a kolację zjem powiedzmy o stałej porze 23:00 lub 24:00 czy to może tak być> Czekam pilnie na odpowiedź za wszystkie odpowiedzi dziękuję i czekam na propozycje jakies diety. Pozdrawiam
my nieukładamy diet my je oceniamy
pozatym to dział biblioteka a nie pytania !
ukladaj coś sam masz w cholere podwieszonych !
Zdr
| Strona główna kulturystyka, sport & zdrowie sfx.pl: Kulturystyka |
| Inne serwisy sfx.pl: Quady | Orbitreki |
| Inne Linki: |
| Dooktor.pl twój lekarz online - Twój lekarz online (choroby, medycyna, zdrowie, diagnozy). |
| Sklep Sportowy - Sklep Sportowy 24 .pl , tanie rowery, orbitreki, atlasy, ławki etc. |
| Silver Jewelry Wholesale - Wholesaler of sterling silver jewelry. |
| Agencje Nieruchomości - Agencje nieruchomości Rzeszów, Poznań, Warszawa etc. |
| Biżuteria Hurt - Biżuteria srebrna hurt, hurtownia biżuterii, najniższe ceny srebro market .pl |
| Strony Jubilerskie - Biżuteria srebrna i złota, spis firm, hurtowni i producentów biżuterii. |
| Zabawki dla Dzieci - Zabawki dlamałych dzieci, zabawki dla starszych i dorosłych. |
| Producent Biżuterii, półwyroby hurt - Producent biżuterii ze srebra, producent półwyrobów srebrnych, hurtownia. |
| Hurtownia Sportowa Rzeszów - KingSport.pl, hurtownia sprzętu sportowego, bezpośredni Importer. |
| Tipsy i Solarium Rzeszów - Solarium i tipsy bardzo tanio i profesjonalnie. |
| Odszkodowanie za wypadek w Anglii - Jak dostać odszkodowanie za wypadek w Anglii. |
| Naturalne powiększanie penisa - powiększanie penisa, niezależny ranking TOP 10 |