|
||||||||||
Nie jesteś zalogowany.
Witam Panowie i Panie.
Jako iz coraz powazniej zastanawiam sie nad legia (juz raz prawie prawie sie udalo) a ze od stycznia sie nie ruszam mam prosbe o jakies propozycje na trening ![]()
nie chodzi mi tu o jakis plan na silownie czy cos, to bardziej bedzie cos ambitniejszego - to legia nie podworko ![]()
wiec tak cele - to co potrzebuje(najwazniejsze) :
-biegi dlugo dystansowe -> poprawa kondycji wydolnosci
-cwiczenia silowe -> pompki, drazek, brzuchy itp
-z 5 kg masy - nie chce zrobic sie znowu klockiem ktory rusza sie jak woz z weglem.
Srodki $$ nieograniczone - ale! - nie chce ladowac w siebie wiele chemi - wiec raczej jakies witaminy + moze cos gainerowego.
CZAS na przygotowanie - mysle ze okolo pol roku ![]()
chce probowac - jakos w zimie - ostatecznie w wakacje jak bede mial 3 mc wolnego na studiach.
a wiec dawac propozycje jak to wszystko poskladac - ja swoj pomysl mam
ale chce jak zawsze uszlyszec zdanie innych ![]()
jak wszystko ladnie poukladam - stworze raczej dziennik z relacjami z przygotowan
pozdrawiam.![]()
Martens dobrze mi sie wydaje czy jestem jakiś nieogarnięty? Chcesz sie dostać do legii cudzoziemskiej??czy co?
Jeśli o te sprawy chodzi wojsko itp . to wiem kogo sie zapytać:)
tak priorytetem jest polska armia.
ale jak dalej bedize to wygladac tak jak wyglada - to nei bede czekal pol zycia na to zeby sie dostac bo bede za stary itp.
wiec mysle o legi
bede bardzo wdzieczny jak zasiegniesz info. badz zarzucisz mi kontaktem do tej osoby jezeli jest obeznana w temacie ![]()
ale chodzi Ci o takie treninngi sprawnościowe , jak ćwiczyć jak poprawić kondyche , coś takiego jak do woja, straży granicznej? Mam nadzieje , że na weekendzie typa spotkam .
Biegi długodystansowe , w twoim przypadku coś +/- 5km czy więcej?
ogolnie informacje jak sie przygotowywac TYLKO i wylacznie pod werbunek i sluzbe w legi ![]()
wiec silownia wydaje mi sie ze wogole nie jest potrzebna, pozatym szkoda czasu wedlug mnie.
no dlugosystansowe to takie dochodzade nawet do 30km -marszo-bieg.
chodzi mi o to zeby wyrobic jak najlepsza kondycje, a jak dobrze pojdzie to sobie przy okazji pobiegne w jakims maratonie haha
interwały dobrze wyrabiają kondycje, 2x w tyg np poniedziałek i czwartek robisz sobie 10x 100m; raz biegniesz 100m sprintem i wracasz znów 100m truchtem i tak 10 razy
a w reszte dni biegasz normalnie. Rada od mojego kolegi - wprawionego w maratonach ![]()
nie wyczaiłem tego kolesia co miałęm wyczaić więc lipa:/ a co do tych interwałów to też sporo słyszałem , że dobrze kondyche poprawiają
| Strona główna kulturystyka, sport & zdrowie sfx.pl: Kulturystyka |
| Inne serwisy sfx.pl: Quady | Orbitreki |
| Inne Linki: |
| Dooktor.pl twój lekarz online - Twój lekarz online (choroby, medycyna, zdrowie, diagnozy). |
| Sklep Sportowy - Sklep Sportowy 24 .pl , tanie rowery, orbitreki, atlasy, ławki etc. |
| Silver Jewelry Wholesale - Wholesaler of sterling silver jewelry. |
| Agencje Nieruchomości - Agencje nieruchomości Rzeszów, Poznań, Warszawa etc. |
| Biżuteria Hurt - Biżuteria srebrna hurt, hurtownia biżuterii, najniższe ceny srebro market .pl |
| Strony Jubilerskie - Biżuteria srebrna i złota, spis firm, hurtowni i producentów biżuterii. |
| Zabawki dla Dzieci - Zabawki dlamałych dzieci, zabawki dla starszych i dorosłych. |
| Producent Biżuterii, półwyroby hurt - Producent biżuterii ze srebra, producent półwyrobów srebrnych, hurtownia. |
| Hurtownia Sportowa Rzeszów - KingSport.pl, hurtownia sprzętu sportowego, bezpośredni Importer. |
| Tipsy i Solarium Rzeszów - Solarium i tipsy bardzo tanio i profesjonalnie. |
| Odszkodowanie za wypadek w Anglii - Jak dostać odszkodowanie za wypadek w Anglii. |
| Naturalne powiększanie penisa - powiększanie penisa, niezależny ranking TOP 10 |