|
||||||||||
Nie jesteś zalogowany.
Suplementacja
MHP Dren 30 tab (1 tab do 1 posiłku lub na czczo jesli robie aeroby rano)
Daily Formula (1 tab do 1 posiłku i 1 tab do 4 posiłku)
Complex Vitamin B (1 tab do jednego z pierwszych 3 posiłkow)
Garlicin (1tab do 1 posiłku)
Omega3 (po jednej tab do 2 i 3 posilku)
białko uns (juz sie konczy ale chytam hajs i zamawiam wiecej) (60g 15 minut po treningu)
Dieta
1posiłek: 5jajek
2posiłek: 200g twarogu połtłustego
3posiłek: kurczak z warzywanim+omega3
4posiłek: kurczak z warzywami+omega3
5posiłek: 60g białka uns (po treningu)+20g orzechow
6posiłek: 200g twarogu połtłustego lub ryba
i czasami jeszcze przed snem zjem szejka bialkowego lub twarog lub rybe ale to malo kiedy
razem 240g bialka ok 2,6g na kg
Trening
1. klata+tric+przedramie
2. plecy+bic+łydki
3. barki+nogi+przedramie
4. wolne (tylko aeroby)
5.klata+tric+łydki
6. plecy+bic+przedramie
7. barki+nogi+łydki
8. wolne
itd.
wydaje sie ciezki ale to tylko na 6 tyg i juz czuje ze dobrze na mnie dziala raz ropbie klate na plaskiej tylko raz na skosie tylko itp nie chce mi sie rozpisywac cwiczen trening objetosciowy duzo serii
aeroby jeden tydzien pol godz rano na czczo biegam i pol godz po treningu skakanka a drugi tydzien 1godz po treningu rowerek lub orbitrek i tak na zmiane
Wymiary
Waga: 91kg
Klatka piersiowa: 114 cm
Biodra: 96 cm
Pas: 93 cm
Ramię: P 41,5 cm L 41 cm
Przedramię: 34 cm
Udo: 62 cm
Łydka: 41 cm
Kark: 41 cm
Fotki dodam po dzisiejszym treningu

Dren troche dziwny raz rozkreca sie 2 godz a raz juz po pol godz heh i nie zalezy to od tego czy na czczo czy z posilkiem no ale dziala dobrze inaczej niz venom bo nie pobudza ale zmeczenia przy kardio tez nie czuje i mocno sie poce juz po paru minutach a efekty juz widze zobaczymy co bedzie podkoniec testu co niedziele bede dawal aktualne wymiary
no i wkoncu niedziele dzisiaj jem coi chce ile chce tylko bialko musi sie zgadzac
Aktualne wymiary:
Waga 89 -2kg
Klatka piersiowa 113 cm -1cm
Biodra 95 cm -1cm
Pas 93 cm -1 cm
Ramię 41 cm
Przedramię 34
Udo 61 cm -1cm
Łydka 41 cm
Kark 40 cm -1cm
no i jak sie czujesz po Drenie?? jakies odczucia szczególne negatywne czy pozytywne??
przy aerobach sie mniej mecze czyli cos tam dziala i dobrze sie poce jest ok czesto mam napady euforii ogolnie caly dzien mam dobry humor narazie oceniam pozytywnie
jutro rano nowe wymiary ten tydzien calkowicie odpuscilem diete i treningi musialem psychicznie odpoczac choc az rozrywalo mnie od srodka zeby isc i trenowac heh jutro nie biore drena jutro stestuje nowego venoma bo akurat wpadla mi w łapki porcja probek kilku supli niestety tego venoma jest tylko 6 tab heh
no po 6 tabsach venomsie nie rozkreci
...
......hociaz roznie moze podzialac,kazdy organizm jest inny........jak dla mnie ogolnie spalacze to zbedny wydatek kasy,,,,,,,,dopracuj diete......dieta,dieta i jescze raz dieta plus aero.......i od razu efekty zauwazalne....stara dobra szkola a jednak sprawdzona i najbardziej dziala
.....
stary venom dawal dobrego koppa ktorego dieta Ci nie da szczegolnie jesli jesz malo wegli wiec sa przydatne i napewn o osiagniesz lepsze efekty dodajac je do swojej diety ;] w ogole dzieki ze mnie uswiadomiles ze trzeba miec diete i cwiczyc
| Strona główna kulturystyka, sport & zdrowie sfx.pl: Kulturystyka |
| Inne serwisy sfx.pl: Quady | Orbitreki |
| Inne Linki: |
| Dooktor.pl twój lekarz online - Twój lekarz online (choroby, medycyna, zdrowie, diagnozy). |
| Sklep Sportowy - Sklep Sportowy 24 .pl , tanie rowery, orbitreki, atlasy, ławki etc. |
| Silver Jewelry Wholesale - Wholesaler of sterling silver jewelry. |
| Agencje Nieruchomości - Agencje nieruchomości Rzeszów, Poznań, Warszawa etc. |
| Biżuteria Hurt - Biżuteria srebrna hurt, hurtownia biżuterii, najniższe ceny srebro market .pl |
| Strony Jubilerskie - Biżuteria srebrna i złota, spis firm, hurtowni i producentów biżuterii. |
| Zabawki dla Dzieci - Zabawki dlamałych dzieci, zabawki dla starszych i dorosłych. |
| Producent Biżuterii, półwyroby hurt - Producent biżuterii ze srebra, producent półwyrobów srebrnych, hurtownia. |
| Hurtownia Sportowa Rzeszów - KingSport.pl, hurtownia sprzętu sportowego, bezpośredni Importer. |
| Tipsy i Solarium Rzeszów - Solarium i tipsy bardzo tanio i profesjonalnie. |
| Odszkodowanie za wypadek w Anglii - Jak dostać odszkodowanie za wypadek w Anglii. |
| Naturalne powiększanie penisa - powiększanie penisa, niezależny ranking TOP 10 |