|
||||||||||
Nie jesteś zalogowany.
witam wszystkich. mam mały problem z AminoMax 6800. po siłowni to wiem ze trzeba zażyć 8 tabletek. ale chodzę jeszcze na trening piłki nożnej a tam trzeba się dobrze nabiegać. i tu moje pytanie. Czy mam prac po takim treningu 8 tabletek czy traktować to jako dzień nie treningowy i wziąć rano 4 i wieczorem 4tabletki??
najlepiej dajmy przykład
poniedziałek: trening piłki nożnej- ile tabletek i kiedy?
wtorek: siłownia- 8tabletek po treningu
itd.
raz trenuje piłkę nożna a raz chodzę na siłownie.napiszcie ile tabletek mam wziąć w poniedziałek i w jakich porach. trening jest o 19 i trwa do 20.30 przeważnie. z góry dzięki
jedz po treningu pilki tez 8 tablet ale ty chcesz na tym zmasowac??
pasowało by mi trochę schudnąć. bo chce nabrać szybkości i kondycji.
dorzuc spalacza ;d
a jaki proponujecie ten spalasz?? a można tak brać te aminomax z jakimś spalaczem??
nom
spalacz np tse
ooo wins zyje!
siema :-)
podbij od mnie na gg bo nei mam chyba twojego numeru.
ja twojego też niemam ;d
| Strona główna kulturystyka, sport & zdrowie sfx.pl: Kulturystyka |
| Inne serwisy sfx.pl: Quady | Orbitreki |
| Inne Linki: |
| Dooktor.pl twój lekarz online - Twój lekarz online (choroby, medycyna, zdrowie, diagnozy). |
| Sklep Sportowy - Sklep Sportowy 24 .pl , tanie rowery, orbitreki, atlasy, ławki etc. |
| Silver Jewelry Wholesale - Wholesaler of sterling silver jewelry. |
| Agencje Nieruchomości - Agencje nieruchomości Rzeszów, Poznań, Warszawa etc. |
| Biżuteria Hurt - Biżuteria srebrna hurt, hurtownia biżuterii, najniższe ceny srebro market .pl |
| Strony Jubilerskie - Biżuteria srebrna i złota, spis firm, hurtowni i producentów biżuterii. |
| Zabawki dla Dzieci - Zabawki dlamałych dzieci, zabawki dla starszych i dorosłych. |
| Producent Biżuterii, półwyroby hurt - Producent biżuterii ze srebra, producent półwyrobów srebrnych, hurtownia. |
| Hurtownia Sportowa Rzeszów - KingSport.pl, hurtownia sprzętu sportowego, bezpośredni Importer. |
| Tipsy i Solarium Rzeszów - Solarium i tipsy bardzo tanio i profesjonalnie. |
| Odszkodowanie za wypadek w Anglii - Jak dostać odszkodowanie za wypadek w Anglii. |
| Naturalne powiększanie penisa - powiększanie penisa, niezależny ranking TOP 10 |